Back in business

Ondanks maanden online afwezigheid, heb ik niet stilgezeten. Ik ga proberen om je in een paar stappen weer bij te praten.

Showroom

Eén van de grootste dingen van de afgelopen maanden is de opening van de showroom. In verzamelgebouw Plint17 in het Modekwartier in Arnhem is vanaf heden de showroom van Do Not Iron te bezoeken. In de showroom kun je een deel van de meubels en tassen bekijken en ook leuke accessoires scoren. Daarnaast staan er mooie vintage items die in elke kamer in huis een blikvanger zullen zijn. Bijna dagelijks is er wel iemand aanwezig cq. hard aan het werk, dus iedereen is van harte welkom langs te komen. Ook is er binnen Plint17 een gezamenlijke showroom waarin alle ateliers vertegenwoordigd zijn. Je kunt ons vinden midden in het Modekwartier op nog geen minuut lopen van station Velperpoort. De ingang van Plint17 bevindt zich aan de Koolstraat 21 tegenover Hotel Modez. Do Not Iron heeft ook een eigen ingang aan de Hovenierstraat 30.

Straatbord

En bij een nieuwe business, horen natuurlijk ook nieuwe visitekaartjes, met dank aan Bikefight. Kom er gauw eentje ophalen in de showroom!

Visitekaartje

Uitbreiding

Nee, geen zakelijke uitbreiding. De showroom is voorlopig al uitbreiding genoeg. Wel thuis, verwacht in oktober. Inmiddels wordt er dus al hard geklust en gefröbeld om ook de nieuwe spruit van een zelfgemaakt bed en accessoires te voorzien. Deze keer een dochter, dus kan ik als een razende los gaan met roze, glitter en poesjes. Alhoewel zoonlief dat ook af en toe mooi vindt.

Er is dus een hoop te doen, maar ook een hoop om naar uit te kijken. En zolang ik kan lopen, wordt er doorgewerkt. Thuis en in de showroom.

Showroom