De nieuwe collectie

De winkel is geopend, maar achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de nieuwe collectie. Bekijk snel wat er binnenkort voor nieuws op de schappen van de webshop ligt!

De winter is defenitief in aantocht, dus het is tijd om binnen te blijven. Het liefst omringd door warmte. En mooie dingen. Je moet er per slot van rekening tot volgend jaar april tegen aan kijken als de kou eindelijk weer plaats gaat maken voor lentegroen. Dus heb ik een aantal nieuwe dingen gemaakt die je het wachten hopelijk een beetje gemakkelijker gaan maken. Een deel van de nieuwe collectie kun je trouwens zondag 9 november bekijken op de Winterfair in Groesbeek.

Schets ansichtkaart

Papierwaren

Speciaal voor de feestdagen zijn er cadeau-inpaksetjes. Daarin vind je stevige kartonnen labels, rood-wit bakkerstouw en mooie papieren envelopjes, die geheel naar eigen inzicht bedrukt, beschreven en beplakt kunnen worden. Zo maak je van ieder cadeautje iets unieks. Ook nieuw zijn de ansichtkaarten en de tijdelijk verkrijgbare kerstkaart van Do Not Iron. Binnenkort komen er nog veel meer kaarten en prints bij, dus hou de webshop in de gaten.

Kijken! Kijken! Kijken!

Kaart1

Knuffels

Na vele proefmodellen en minutieus stikwerk, zijn de knuffels verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit een wolfje of een haas en uit twee verschillende outfits. Hiermee maak je kinderen van alle leeftijden blij.

En voor de hele kleintjes is er ook een heerlijk zacht haasje. Voorlopig alleen op bestelling, maar met een levertijd van slechts 5 tot 10 werkdagen.

Hebben! Hebben! Hebben!

Knuffels

Tassen en lederwaren

De nieuwe tassen zijn van leer en prachtige Afrikaanse stoffen. Daar kom je zeker de winter mee door. En familiefoto's maak je dit jaar met kerst met een prachtige, handbedrukte leren cameraband aan je camera. Ook leuk als cadeau!

Kopen! Kopen! Kopen!

Cameraband1

Hou de webshop in de gaten voor nog meer unieke tassen, sieraden, interieuraccessoires en prints. En kom zondag 9 november vooral kijken op de Winterfair in De Linde in Groesbeek van 12:00 tot 17:00.

Interieur