Herinnert u zich deze nog?

Af en toe kom je iets tegen wat meteen weer terugbrengt naar 'vroeger'. Zo vond ik van de week een grote doos ministeck bij de kringloopwinkel. Na veel twijfel ("wat ga ik hier in hemelsnaam mee doen?") heb ik hem toch maar meegenomen. En om wat verbouwingsstoom af te blazen heb ik gisterenavond lekker zitten friemelen.

Stormtrooper ministeck 1

In de doos zaten twee platen en genoeg steentjes om los te gaan. Na 10 minuten was het indiaantje van de eerste plaat verwijderd en ben ik gaan nadenken over wat ik ging maken. Ik kon uiteraard één van de voorbeeldpaarden maken die erbij zaten, maar (als echte fan) heb ik gekozen om een Stormtrooper te maken. Uit mijn grote collectie afbeeldingen heb ik wat uitgezocht en daarna op deze geweldige site in een mozaïek laten veranderen. Je kan dit ook in Photoshop doen, maar op deze site kun je snel de grootte van je blokjes aanpassen en heb je tevens de keuze om minder kleuren te gebruiken. Ik heb de site al een paar keer gebruikt voor borduurwerk, maar het is nog voor veel meer dingen geschikt.

Alhoewel ik op het laatst diep moest graven voor de grijze en zwarte blokjes, had ik precies genoeg om de afbeelding af te maken. Nu nog een plekje vinden voor dit kunstwerk.

Stormtrooper ministeck