Voor geopend

Het tweede meesterwerk van dit jaar is vandaag af. De webshop is geopend! In mijn webshop vind je handgemaakte tassen en (woon)accessoires voor jezelf en voor kids. En speciaal voor de opening, komen er wat gasten langs.

De webshop was misschien wel net zo'n groot project als de keukenverbouwing. Sterker nog, de keukenverbouwing heeft drie maanden gekost en de webshop bijna vier. En dat terwijl er geen hamer of schroef aan te pas is gekomen. Maar perfectie kost tijd, vraag dat maar aan de maker van mijn webshop. Uren Photoshop en html kunnen vanaf vandaag interactief bewonderd worden, liefst onder het genot van een glaasje champagne of prosecco. Dat is tenminste wel wat ik ga doen.

Voor geopend

En het leek me leuk om je speciaal voor de opening van de webshop ook een kijkje te geven in het leven van de mensen om mij heen, die mij het afgelopen jaar gesteund en geïnspireerd hebben. Daarom heb ik ze aan het werk gezet en kun je de komende weken hun verhaal terugvinden op mijn blog. Dus terwijl ik een potje ga reflecteren, kun je alvast genieten van mijn eerste gast, Nikki.